Борусия (Дортмунд) изпусна титлата в Германия и потопи не само феновете

...
Борусия (Дортмунд) изпусна титлата в Германия и потопи не само феновете
Коментари Харесай

Сребърната салатиера потопи акциите на Борусия до рекордно дъно

Борусия (Дортмунд) изпусна купата в Германия и потопи не единствено почитателите в бездънен печал. Инвеститорите във футболния клуб също бяха разочаровани. Акциите на клуба се сринаха с една трета до 3,92 евро за брой в предборсовата търговия на платформата за търговия Tradegate. По този метод те бяха застрашени да изгубят повече, в сравнение с им донесе краткотрайното окупиране на върха в Бундеслигата миналата седмица.

Борусия () стартира съботния ден като водач и футболистите към този момент допираха Сребърната салатиера. Беше нужна домакинска победа над Майнц. Това щеше да донесе първата шампионска купа от сезон 2011-2012 година насам. Уви. „ Жълто-черните “ се добраха единствено до тъждество 2:2. Хегемонът Байерн пък вкара надвит гол в последните секунди в Кьолн и още веднъж е първенец.

Акциите на Дортмунд се сринаха с цели 32% по време на търговията във Франкфурт в понеделник, което е най-резкият спад от дебюта им през ноември 2000 година Книжата на немския футболен клуб нарастнаха с 31% през предходната седмица, защото вложителите чакаха огромна възможност жълто-черните да бъдат коронясани за първенец този сезон.

Междувременно немският фондов пазар реагира с умерени растежи на постигнатия компромис в разногласието за дълга на Съединени американски щати. Водещият показател Dax се увеличи с 0,2% до 16 023 пункта. По този метод той се връща към рекордната си стойност от 16 332 пункта.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и водещият републиканец в Конгреса на Съединени американски щати Кевин Маккарти се споразумяха през уикенда за отсрочване на тавана на дълга до 2025 година Ако Конгресът на Съединени американски щати се съгласи с това предложение, заплахата от дефолт на Съединени американски щати с непредвидими последствия ще бъде избегната.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР